<

Voor mijn eindexamen@Rietveld waren promotiekaartjes nodig. Mijn studiegenoten kozen voor digitaal drukken, en uiteraard had ik dat ook kunnen doen, maar… het klopte voor mijn gevoel niet. Het paste beter bij mij om ze zelf te drukken; immers ik had tijd en niet veel geld, en daarbij zelf drukken vraagt aandacht en concentratie. Het was vooral ook gewoon leuk om in de letterzetterij bij Joos Mooi te zijn. 

​

Voor de vormgeving gebruikte ik de railing van de brug en mijn schoonmaakschema en als tekst het laatste deel van de titel van Studium Generale van dat jaar // Bots, Bodies, Beast - The art of being Humble \\ dat ik vond passen bij de intentie van mijn actie (hoe humble gedacht…een terugkerend thema). Ook maakte ik een serie met de tekst ‘love can build a bridge’, omdat ik daarin geloof.

​

Het werden er in totaal 1.000, steeds twee per vel… en ook nog zoveel visitekaartjes. Niet met mijn naam en contactgegevens er op, want ik trok de lijn van ‘the art of being humble’ ver door… Hoewel, ik maakte wel een stempel met mijn contactgegevens, zodat men de optie had ze er op te stempelen.

>

Voor deze opname heb ik de camera aan het eind in de drukpers gezet…

Wat er komt kijken bij letter zetten…

^