^

Veel dingen heb ik nog meegenomen naar mijn kamertje bij De Ark Gent in De Oude Abdij Drongen; gewoon omdat het kon. Maar nu is het echt tijd om er afscheid van te nemen. Ik vind graag een bestemming voor spullen die mij om allerlei redenen dierbaar zijn.  

​

Aangezien voor mij door gebruik alles zijn waarde ruimschoots heeft terugverdiend, geef ik het weg. Het lijkt mij leuk als iemand die ik ken, zich er over ontfermt. Door het te adopteren en het zelf te houden, weg te geven in eigen netwerk of toch af te leveren bij een kringloop. Ik denk zelf aan verenigingen, theatergezelschappen, kunststudenten, vrijwilligers of daklozencentra. 

​

Blader hieronder wat ik ter adoptie weggeef en als u het wilt hebben; klik op de cirkel Ja en stuur mij een e-mail met vermelding van uw adres.  En wie weet, kom ik het u zelf brengen, op de fiets… Dat is een beetje afhankelijk van afstand en ligging. Dankuwel.

Inmiddels ben ik op weg op mijn fiets, met mijn huis op mijn bagagedrager (althans daar werk ik aan). Mijn ervaringen rond het ‘druppelen’ op mijn weg wil ik delen op de website: www.thankyou.academy. Want dat is wat er in mij ontstaat: dankbaarheid… waar naar mijn gevoel nog veel in te leren is.