<

Een knuffel meenemen is toch wel erg fijn. Het liefst neem ik ze allebei mee: mijn blauwe aap en de flamingo. 

Op de foto lijken ze bijna even groot, maar de aap is zo groot als mijn onderarm en de flamingo past in mijn hand. Wat ook handig is aan de blauwe aap is dat het als kussen dienst kan doen en ik neem het ook wel eens in mijn armen als ik onrustig slaap. Klik op de foto en lees waarom ik het voorwerp graag meeneem.

​

>

De engel wil ik graag meenemen. Het is zo groot als mijn duim. Ik geloof in engelen en in het aanroepen van hun hulp. Deze engel staat symbool voor alle engelen die mijn leven laten druppelen, zoals het bedoeld is… De andere voorwerpen beschouw ik ook als een soort amulet ofwel gelukbrengers. Maria Virgin de Guadalupe, een Japans beeldje dat ik kreeg van Joyce Pijnenburg en liefde representeert, de playmobil ridder dat mij herinnert aan mijn vriendschap met pietsjanke fokkema, en mijn kinderschoenen. 

Inmiddels ben ik op weg op mijn fiets, met mijn huis op mijn bagagedrager (althans daar werk ik aan). Mijn ervaringen rond het ‘druppelen’ op mijn weg wil ik delen op de website: www.thankyou.academy. Want dat is wat er in mij ontstaat: dankbaarheid… waar naar mijn gevoel nog veel in te leren is.

^